lindy vermeerLindy Vermeer is 23 jaar en komt uit de Gelderse Vallei. Lindy heeft een opleiding gedaan voor paraveterinair. Hierdoor heeft ze veel kennis van dieren en is ze bevoegd om te assisteren bij operaties op dieren of bij het helpen tijdens de bevalling van een koe of schaap. Lindy wil dan ook in Utopia de rol als dierenverzorgster op zich nemen.

Lindy Vermeer is de dochter van een bouwvakker en heeft dan ook de nodige technische kennis en ervaring. Ze weet hoe ze moet lassen, metselen, pijpfittingen maken en ze weet hoe ze elektriciteit aan moet leggen. Ook dit kunnen wil ze optimaal benutten in Utopia.

Lindy wil met het programma Utopia meedoen, omdat ze op een keerpunt staat in haar leven. Ze wil mensen om haar heen laten zien dat ze veel meer kan dan dat de meeste mensen denken. Ook wil ze zichzelf leren kennen. Lindy is geen leider maar ook zeker geen volger. Ze is in staat om mensen te manipuleren om zelf te kunnen blijven en de eindstreep in Utopia te behalen. Bij de mannen zal ze haar charmes in de strijd gooien om haar doel te bereiken.

Lindy Vermeer