giorgio verweijGiorgio Verweij is een vrolijke 20-jarige HBO-student. Hij is ongecompliceerd, sterk, een echte doorzetter en enorm vrolijk. Giorgio woont nog thuis en geeft toe dat hij wel een beetje verwend is. Bijna alles wordt voor hem geregeld maar hij kan wel koken, slachten en hutten bouwen.

Hij is jong, maar niet wereldvreemd. Hij heeft namelijk al veel gereisd met zijn familie. Giorgio gaat vooral de zekerheid van eten missen. Hij houdt namelijk erg van eten en lust alles.

Giorgio Verweij heeft geholpen bij het verbouwen van een aantal appartementen van zijn familie. Hierdoor weet hij hoe hij elektriciteit en waterleidingen aan moet leggen. Daarnaast heeft hij als doel om minimaal 2 ton te verdienen in Utopia. Hij heeft het niet zo op regels maar houdt niet van fysiek geweld.

Giorgio is een echt moederskindje. Hij kent geen schaamte en heeft ‘schijt aan alles’. hij heeft een hekel aan mensen die chagrijnig of onbetrouwbaar zijn. Hij geeft aan dat hij niet van lelijke mensen houdt en al helemaal niet van zweverige types.

Giorgio Verweij